Kerst @Kompastoren

Kerstborrel @ kompastoren

 Hoe bijzonder is het om een Kerst- of Nieuwjaarsreceptie te organiseren letterlijk tussen de wolken ? Dat kan bij de Kompastoren, de voormalige watertoren in Mijdrecht is omgebouwd als vergaderlocatie op 41 meter hoogte. Een bijzondere ervaring.

De Kompastoren zoals de locatie heet biedt de mogelijkheid om een kerstborrel te organiseren. Dat kan zo luxe als je het zelf wilt maken. Naast een standaard borrelplank zijn de mogelijkheden eindeloos. Bubbels met verse sushi, bijzondere wijn en tapas of nog iets anders? Onze cateraar Sla-Gerei heeft veel mogelijkheden en denkt graag met je mee om er een bijzondere ervaring van te maken. 

Hoe leuk is het om jouw kerstgeschenken uit te delen tussen de wolken? Bij de grootse kerstboom van De Ronde Venen. Neem gerust telefonisch of via de mail contact op voor een aanbieding op maat. 

Of vraag een vrijblijvende offerte aan via ons reserveringssysteem.