Kerstborrel

Niets is feestelijker dan het einde van het jaar op een gezellige manier af te sluiten met een kerstborrel. Hoe bijzonder is het om dat letterlijk tussen de wolken te doen? De voormalige watertoren in Mijdrecht is omgebouwd als vergaderlocatie op 41 meter hoogte. Een bijzondere ervaring.

De Kompastoren zoals de locatie heet biedt de mogelijkheid om een kerstborrel te organiseren. Ontvangst is, met een drankje, in ons Kompascafé op de begane grond. Aansluitend is er een rondleiding door de watertoren met uitleg. Eenmaal in de Torenkamer kun je zelf vertellen over jouw bedrijf, inclusief gebruik van onze allernieuwste presentatie tools. Natuurlijk maken jullie een foto en daarna lopen we naar beneden om de rondleiding af te maken. 

Eenmaal terug in het Kompascafé staan er drankjes en hapjes klaar in kerstsfeer. De Kompastoren is omgetoverd tot de grootste kerstboom van De Ronde Venen, hoe leuk is het om hier je kerstgeschenken uit te delen als afsluiting.  

Meer weten of heb jij net iets andere wensen? Neem gerust telefonisch of via de mail contact op voor een aanbieding op maat. 

Of vraag een vrijblijvende offerte aan via ons reserveringssysteem.